PRESENTACIÓ

Des del 17 de novembre de 2017 tenim oberta la convocatòria de Videopèsols. III Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac que organitza i coordina Teleduca. Educació i Comunicació SCP.

Amb la tercera edició d’aquest certamen audiovisual, emmarcat en la 24a Pesolada, es convoca a creadors i creadores perquè realitzin peces audiovisuals que tinguin com a element comú el pèsol i, al mateix temps, s’inspirin en la població i l’entorn de Caldes d’Estrac (http://www.caldetes.cat/).

Promoure la cultura i la tradició del pèsol a Caldes d’Estrac s’avé perfectament amb la idea de fer poble i també de donar-lo a conèixer més enllà.

La creació audiovisual s’erigeix en una eina ideal per fer de pont, ja que possibilita establir interaccions entre la innovació i tot el que anem convertint en costum. Esdevé un instrument cabdal per activar, mostrar, participar i posar en relació.

L’objectiu d’aquesta mostra de vídeos és potenciar la visibilitat de la Pesolada de Caldes d’Estrac i promoure la interrelació de la gastronomia amb la creativitat audiovisual.

Descobreix aquí les bases de participació (2018).