Lliurament de premis de la 3a edició

El dissabte 3 de març de 2018 a les 12 del migdia, a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis de Videopèsols. 3a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. La celebració dóna el tret de sortida de la 24a edició de la Pesolada. Per a l’ocasió, es comptarà amb la presència de l’alcaldessa Rosa Pou, del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Òscar Baró, i, de nou, d’un jurat de luxe.

El jurat de la segona edició de la mostra estarà format per un seguit de professionals il·lustres de la zona: Pep Andreu, director de producció i continguts a M1TV; Mònica San José, redactora política a TV3; Pep Blay, escriptor, guionista i crític musical; Miki Martínez, realitzador i muntador; i Pere Vila, jubilat i aficionat a la fotografia.

El jurat serà l’encarregat d’escollir les peces guanyadores del 1r Premi General Pesolada i el 2n Premi Jove Pèsol de la floreta de l’edició 2018. El premi de la categoria 3r Premi del Públic resultarà de les votacions recollides el mateix 3 de març entre el públic assistent a la cerimònia.