Lliurament de premis de la 3a edició

El dissabte 3 de març de 2018 a les 12 del migdia, a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis de Videopèsols. 3a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. La celebració dóna el tret de sortida de la 24a edició de la Pesolada. Per a l’ocasió, es comptarà amb la presència de l’alcaldessa Rosa Pou i del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Òscar Baró, a més de l’Estela Marinera com a presentadora i conductora de l’acte.

Després de la projecció de totes les obres presentades a concurs, es procedirà al lliurament dels premis.

Un any més tenim el plaer de comptar amb un jurat de pèsols!!!

El jurat de la tercera edició de la mostra estarà format per un seguit de professionals il·lustres de la zona: Pep Andreu, director de producció i continguts a M1TV; Mònica San José, redactora política a TV3; Pep Blay, escriptor, guionista i crític musical; Pere Vila, jubilat i aficionat a la fotografia; i Ramon Vallès, professional d’audiovisuals a TV3 i 1r premi de la primera edició de Videopèsols.

El jurat serà l’encarregat d’escollir les peces guanyadores del 1r Premi General Pesolada i el 2n Premi Jove Pèsol de la floreta de l’edició 2018. El premi de la categoria 3r Premi del Públic resultarà de les votacions recollides el mateix 3 de març entre el públic assistent a la cerimònia.

Tot seguit, a la mateixa Sala Cultural, els equips de restauració del municipi oferiran una degustació amb receptes creatives al voltant del pèsol, oberta a tot el públic assistent.

No us perdeu l’oportunitat de conèixer la creativitat dels i les participants al concurs i de gaudir d’uns deliciosos plats de pèsols. Us hi esperem!!!

Per fer gust de boca, us deixem les fotografies de les delícies de pèsols que van preparar els restaurants de Caldes d’Estrac per a la 23a Pesolada: