Lliurament de premis de la 2a edició

Dissabte 4 de març de 2017 a les 12 del migdia, a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac, tindrà lloc la cerimònia d’entrega de premis de Videopèsols. 2a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. La celebració dóna el tret de sortida de la 23a edició de la Pesolada. Per a l’ocasió, es compta amb la presència de l’alcaldessa Rosa Pou, del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Òscar Baró, i, de nou, d’un jurat de luxe.

El jurat de la segona edició de la mostra està format per un seguit de professionals il·lustres de la zona: Pep Andreu, director de producció i continguts a M1TV; Mónica San José, redactora política a TV3; Pep Blay, escriptor, guionista i crític musical; Miki Martínez, realitzador i muntador; i Pere Vila, jubilat i aficionat a la fotografia.

El jurat és l’encarregat d’escollir les peces guanyadores del 1r Premi General Pesolada i el 2n Premi Jove Pèsol de la floreta de l’edició 2017. El premi de la categoria 3r Premi del Públic resultarà de les votacions recollides el mateix 4 de març entre el públic assistent a la cerimònia.

Anuncis