Curts guanyadors de la 2a edició de Videopèsols

El dissabte 4 de març va tenir lloc el lliurament de premis de la segona edició de Videopèsols. 2a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. El públic assistent a l’acte va omplir la Sala Cultural de Caldes d’Estrac.

Vam tenir el plaer de comptar amb la presència de la majoria dels realitzadors i les realitzadores dels curtmetratges presentats al concurs. També ens van acompanyar molts veïns i veïnes del poble i d’altres municipis dels voltants. Tots plegats van poder gaudir d’una agradable cerimònia plena de creativitat. La presentació va anar a càrrec de Pau Duran i De Haro de Pebrot Comedy.

Aquests van ser els curts guanyadors de la segona edició de Videopèsols:

El curtmetratge guanyador del 1r Premi General Pesolada va ser Pèsols per a tres, realitzat per Mar Melià Hidalgo i Júlia Utset Duran.

El 2n Premi Jove Pèsol de la floreta se’l va endur el curt El tresor més preuat, realitzat per alumnes de 4t d’ESO (15-16 anys) de l’Institut Poeta Maragall de Barcelona.

I el guanyador del 3r Premi del públic va resultar el curtmetratge Vols venir amb mi?, realitzat per Albert Marcos Pérez.

A més, el jurat va atorgar un accèssit per al curt Batalla de pèsols realitzat per joves de l’Esplai El Tricicle de Sant Joan Despí, valorant així la creativitat i esforç dels i les participants més joves del certamen.

 

La imaginació i el talent dels i les participants de la segona edició de Videopèsols. 2a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac van aconseguir que el públic visqués moments emotius, divertits, intrigants i fins i tot de reflexió.

Després de sorprendre’s amb les 16 originals històries creades al voltant d’aquest llegum del Maresme, tot el públic assistent va poder delectar-se amb les exquisides tapes de plats basats en el pèsol de la floreta. Es tractava d’una cuidada selecció d’especialitats pesolaires preparades curosament pels restaurants de Caldes d’Estrac participants a la 23a Pesolada, on els pèsols van torna a ser els protagonistes principals.

Volem agrair a tots els realitzadors i les realitzadores de Videopèsols per la confiança dipositada en aquesta aventura i pel gran treball realitzat!!!

Tot seguit us donem a conèixer l’enllaç on són accessibles tots els curts presentats a concurs a Videopèsols. 2a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. Hi ha referenciades les 14 peces que competien pel Premi General Pesolada i les 2 per al Premi Jove Pèsol de la floreta:

VIDEOPÈSOLS. 2a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s