S’acosta el lliurament de premis de la 2a edició de Videopèsols

Avui divendres 24 de febrer és el darrer dia per rebre videopèsols. Teniu fins a les 24h per fer-nos-els arribar!!!

I dissabte vinent, el 4 de març de 2017 a les 12 del migdia, a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis de Videopèsols. 2a Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. La celebració és el tret de sortida de la 23a edició de la Pesolada. Per a l’ocasió, es comptarà amb la presència de l’alcaldessa Rosa Pou, del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Òscar Baró i, de nou, d’un jurat de luxe!!! La presentació de l’acte anirà a càrrec de Pau Duran i De Haro, amb una versió dolça com els pèsols del Maresme de la seva Pebrot Comedy.

Després de la projecció de totes les obres presentades a concurs, es procedirà al lliurament dels premis.

Un any més tenim el plaer de comptar amb un jurat de pèsols!!!

En aquesta segona edició de Videopèsols tornem a tenir un jurat conformat per distingits professionals dins de l’àmbit del món audiovisual, i que a més estan arrelats al municipi de Caldes d’Estrac. Pep Andreu, director de producció i continguts a M1TV; Mònica San José, redactora política a TV3; Pep Blay, escriptor, guionista i crític musical; Miki Martínez, realitzador i muntador; i Pere Vila, jubilat i aficionat a la fotografia.

El jurat serà l’encarregat d’escollir les peces guanyadores del 1r Premi General Pesolada i el 2n Premi Jove Pèsol de la floreta de l’edició 2017. El premi de la categoria 3r Premi del públic resultarà de les votacions recollides el mateix dia 4 de març entre el públic assistent a la cerimònia.

Tot seguit, a la mateixa Sala Cultural, els equips de restauració del municipi oferiran una degustació amb receptes creatives al voltant del pèsol oberta a tot el públic assistent.

No us perdeu l’oportunitat de conèixer la creativitat dels i les participants al concurs  i gaudir d’uns deliciosos plats de pèsols. Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s