Curts guanyadors a la 1a edició

Les projeccions i el lliurament de premis de Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac van resultar tot un èxit, tant per la qualitat de les obres a concurs com també per l’assistència de públic. Per tant, es va confirmar que la creació audiovisual pot establir un lligam molt prolífic amb la creativitat culinària al voltant del pèsol, tot plegat per arrencar de forma innovadora la 22a Pesolada de Caldes d’Estrac.

El 1r Premi General Pesolada se’l va endur el cutmetratge Pedregada, de Carles Señalada Carrión i Xavier Martínez Pitarch. El curt guanyador del 2n Premi Jove Pèsol de la floreta va ser El testimoni de Mercè Orriols, de Clàudia Martínez Sierra. I el videopèsol guanyador del 3r Premi del públic fou La diferència de Pau Illa Molist, Paula Garcia Rossell i Pablo Olivares.

Tots els curts a concurs han resultat molt creatius, originals i de gran qualitat tècnica i narrativa. En general, els 18 videopèsols van agradar molt al públic assistent, format per persones de totes les edats que van gaudir de la projecció i van esmerar-se amb les puntuacions. Un cop descartats els dos curts guanyadors dels premis concedits pel jurat, la votació del públic va donar un resultat força empatat.

A pocs vots del curt guanyador, es van situar en 2n i 3r lloc els videopèsols: No hi ha res que desaparegui si hi ha quelcom que t’ho recordaPesoldencs. En 4t lloc van quedar empatats els dos curts arribats des de Buenos Aires, Argentina: Arveja i Las primas argentinas. I després van rebre pràcticament el mateix nombre de vots els curts següents: T’he dit que no!, Pèsol d’EstracLaëp ê hoppiloppòv (M’agraden els pèsols)Pèsols peles FèlixBufant pèsols.

A l’enllaç del canal de la primera edició de Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac es poden visionar tots els curts a concurs: 12 peces per al Premi General Pesolada i 6 per al Premi Jove Pèsol de la Floreta.

VIDEOPÈSOLS. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s