Bona acollida de la 1a convocatòria de Videopèsols

Davant d’una proposta inusual, sorgeix un resultat més que original. Videopèsols ho demostra!!!

Un cop tancada la convocatòria, ens alegra fer-vos saber que en aquesta primera edició de Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac hem rebut 21 produccions audiovisuals, de les quals 18 peces compleixen amb els requisits de les bases del concurs.

Per tant, el concurs compta amb 18 videopèsols!!! 12 optaran al 1r Premi General Pesolada (1.000€) i 6 al 2n Premi Jove Pèsol de la floreta (càmera GoPro valorada en 220€). A banda de les creacions que resultin guanyadores de cada una d’aquestes categories, la resta competiran pel 3r Premi del públic (300€). Aquest es decidirà amb les votacions dels i les assistents a les projeccions que tindran lloc a l’acte del 12 de març, a partir de les 12 del migdia a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac.

La creativitat dels i les participants al concurs es veu reflectida en l’originalitat de cadascuna de les obres, i en les idees i històries que han arribat a construir a partir del pèsol. Això ha donat, com a resultat, 18 peces úniques i originals. Totes elles es refereixen al pèsol d’una forma particular i enginyosa.

Durant la mostra de Videopèsols, podrem gaudir de diversos gèneres com ara la ficció, el fals documental, l’animació, el vídeo promocional o bé l’experimental, entre d’altres!

De la mateixa manera que els creadors i les creadores audiovisuals han fet volar la seva imaginació a l’hora de realitzar el seu videopèsol, també hem escampat la convocatòria arreu i, com a conseqüència, ens han arribat peces des de diferents indrets geogràfics, fins i tot alguns d’un altre continent!

Com no podia ser d’una altra manera, hi ha videopèsols de Caldes d’Estrac i altres poblacions del Maresme, com ara Arenys de Mar i Mataró. També hem rebut peces audiovisuals d’altres ciutats de Catalunya com Vic, Lleida, Manresa i Barcelona. Però hi ha tres curts que han viatjat molt: un ha arribat des de Pontevedra (Galícia) i dos de Buenos Aires (Argentina).

Està clar que el dissabte 12 de març, a Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac, podrem gaudir d’uns videopèsols molt bé cuinats i per a tots els gustos!!!

PosterVideopesols22

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s