Un jurat de pèsols!

Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac ja és a punt. Ja és oficial, el proper 12 de març a les 12 del migdia, a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis de la mostra. La celebració donarà el tret de sortida de la 22a edició de la Pesolada. Per a l’ocasió, es comptarà amb la presència de l’alcaldessa Rosa Pou, del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Òscar Baró i d’un jurat de luxe.

Formaran el jurat de la primera edició de la mostra un seguit de professionals il·lustres de la zona: Pep Andreu, director de producció i continguts a M1tv; Vador Lladó, presentador i director de Fricandó matiner de RAC 105; Mónica San José, redactora política a TV3; Pep Blay, escriptor, guionista i crític musical; Jana Manich, realitzadora; i Pere Vila, jubilat i aficionat a la fotografia.

El jurat serà l’encarregat d’escollir les peces guanyadores del 1r Premi General Pesolada i el 2n Premi Jove Pèsol de la floreta de l’edició 2016. El premi en la categoria 3r Premi del públic resultarà de les votacions recollides el mateix dia 12 de març entre el públic assistent a la ceremònia.

La data límit per presentar la vostra peça és el proper dilluns 29 de febrer.

No perdeu l’oportunitat de participar-hi i ser protagonistes de Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s