S’amplia el període de presentació de Videopèsols

Les primeres propostes audiovisuals ja han arribat a la bústia de l’organització de Videopèsols. I Mostra de Curts de Caldes d’Estrac. Els treballs es projectaran el proper dissabte 12 de març en el marc de la presentació de la 22a edició de la Pesolada, la típica festa gastronòmica d’aquesta localitat del Maresme.

Arran d’algunes peticions rebudes per part de participants, l’organització ha decidit ampliar el període d’inscripció i presentació de les obres a concurs fins el proper dilluns 29 de febrer, per tal de facilitar i animar al màxim la participació a la primera edició de Videopèsols.

Per tant, si us n’heu assabentat tard i/o pensàveu que ja no hi éreu a temps, aquesta també és la vostra oportunitat per concursar!!!

Us recordem que, per participar a la convocatòria, cal omplir el formulari amb les vostres dades i les de la producció i enviar l’audiovisual. Tota la informació podeu trobar-la a l’apartat Com participar? del nostre bloc.

Podeu adreçar el vostres dubtes i qüestions a videopesols@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s